Visite Kaartje

Een goed begin is het halve werk

Tijdens de open dag op 29 en 30 januari 2016 van het Friesland College is de site van KIC Zegt… online gekomen en sinds deze week de Blog. In deze blog houden wij jullie op de hoogte over de nieuwtjes en de gang van zaken.

Na een jaar van de startblokken te zijn en veel regelen kunnen we in maart beginnen met de Kick off. Tijdens de Kick off worden onder andere de geplaatste prullenbakken in gebruik genomen. De prullenbakken komen op de snoeproute om school heen te staan. De snoeproute loopt van het Friesland College naar de Jumbo, het station, Willem Alexanderplein (Lidl en Aldi) en naar Piter Jelles. Er komen 5 rode prullenbakken met een sticker van KIC er op langs de weg naar de Jumbo om hier het rondslingerend afval te verminderen. Ook komen er 15 prullenbakken in en om school te staan.

Aan dit project werken verschillende partijen mee het Friesland College, de gemeente Leeuwarden, Jumbo van Loonstraat, Piter Jelles, Jonge Helden en de ondernemers van het Willem Alexanderplein.

Tijdens het opzetten van het project hebben Jonge Helden zes verschillende ontwerpen voor een visite kaartje gemaakt. We hebben besloten om alle zes de visite kaartjes te gaan gebruiken. In het portfolio staat een foto van het visite kaartje, we hebben gekozen voor de kleuren grijs, groen, rood, blauw, bordeaux rood en lichtblauw gekozen.

Aankomende tijd gaan wij ons bezig houden met de Kick off van KIC Zegt… Wij zullen jullie via deze blog op de hoogte houden wat er gebeurd en wat er gaat komen.